Duško Todorović u bolovima
Duško Todorović u bolovima

Veliki peh, povreda presekla Duška Todorovića u borbi

Vreme čitanja: 2min | sub. 18.03.23. | 22:35

Čak se i protivnik, Kristijan Liroj Dankan uhvatio za glavu...

Trebalo je da bude spektakl, završilo se nažalost već u prvoj rundi... Našeg Duška Todorovića povreda je presekla i sprečila da se bori sa neporaženim Kristijanom Lirojem Dankanom na UFC priredbi 286.

Todoroviću je stradalo koleno već u prvoj rundi, posle manje od tri minuta borbe. Osetio je bol zbog kojeg se ubrzo našao na podu. Njegov protivnik je brzo shvatio da nije dobro i uhvatio se za glavu, a sudija je odmah nakon toga prekinuo meč i konstatovao pobedu Liroja Dankana koji je stigao do sedmog uzastopnog trijumfa i bez poraza je u profesionalnoj konkurenciji.

Izabrane vesti

Našem borcu je ovo četvrti poraz u sedmoj UFC borbi. Tokom dosadašnje profesionalne karijere zabeležio je 12 pobeda, osam nokautom, uz tri sabmišna, uz četiri poraza. Sedam puta posao je završavao u prvoj rundi.

Srbin se za kratko vreme boravka u ringu O2 Arene solidno pokazao, imao nekoliko dobrih udaraca nogom, uspeo je da se izbori i sa Dankanovim pokušajem rušenja, ali nije izdržao da pokaže više.

"Hvala svima na lepim porukama i podršci i mnogo hvala svim navijačima u ‘O2 areni’ koji su me ispratili lepim rečima i aplauzom, iako sam se borio protiv lokalnog takmičara. Nažalost, početkom prve runde, tokom borbe u klinču, povredio sam koleno i sudija je prekinuo borbu. Bez obzira na loš ishod, ovo je zaista bilo neprocenjivo iskustvo, ali ostaje velika žall što nisam uspeo da pokažem ništa od stvari na kojima smo radili. Idemo dalje", objavio je Todorović posle meča.

Naš srednjaš je ovom borbom postao Srbin sa najviše UFC borbi, pošto je pretekao borca iz velter kategorije Bojana Veličkovića koji je od 2016. do 2018. imao šest borbi. Tu se ne računaju mečevi poluteškaša Aleksandra Rakića koji je na početku karijere nastupao pod zastavom Austrije, u kojoj je i rođen.


tagovi

Duško TodorovićUFC

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara